VÅRA TJÄNSTER

BRÖLLOP
Vi tar hand om alla typer av blommor som kan önskas till ett bröllop – brudbukett, corsage, tärnbukett och bordsdekorationer till vigseln/festen.

BUKETTER & ARRANGEMANG
Vi skräddarsyr buketter och arrangemang efter kundens smak och önskemål.

FEST & EVENT
Bordsdekorationer och annan blomstrande utsmyckning till middagen hemma, studenten, festlokalen, galan, mässan, med mera.

FREDAGSBUKETTEN
Vem vill inte ha fräscha blommor till helgen? Du kan abonnera på fredagsbuketten och få dina blommor levererade hem lagom till helgen. Vi skräddarsyr buketten efter önskemål, tillgång och säsong.

FÖRETAGSBLOMMOR
Som företagskund kan du beställa buketter eller planteringar till er arbetsplats. Vi levererar till hela Stockholmsområdet med omnejd. Låt oss hjälpa till att hitta det som passar just er verksamhet. Vi har även en ”prenumerationstjänst” där ni regelbundet får nya blommor.

HEMBESÖK FÖR KONSULTATION
Har du problem med att veta vilken blomma som passar var – i ett mörkt hörn eller i ett soligt fönster? Boka ett hembesök för konsultation och få hjälp att skapa ett blomstrande hem.

TJEJKVÄLL/MÖHIPPA
Boka en mysig kväll hos Blomsterboden för en workshop. Kvällens innehåll och tema bestämmer kunden tillsammans med oss. Planerar ni en möhippa? Vad är inte mer passande än att bruden får skapa ”sin egen brudbukett” tillsammans med sina väninnor? Vi skräddarsyr aktiviteten efter era önskemål.